Позиција на неделата: Обратен парк

2022-04-26

Залепете го, залепете го навистина добро и паркирајте обратно во вашата следна соло анална авантура. Ова гледиште за класичен кучешки став ќе ве изнервира за повеќе. Сè што треба да направите е да го извадите омиленото вшмукување дилдо и да уживате во возењето.


Како?


Place your suction dildo onto a flat surface, such as a wall or bed headboard and then resume the classic ‘doggy’ position, lowering yourself onto all fours. Before penetrating yourself, make sure your dildo is placed at the right height and angle for you to ride comfortably. You might find it easier to insert your toy first, then inch yourself closer to the wall/headboard until the dildo suctions itself into place.

Зошто?


На сите четири е одличен начин да уживате во подлабока анална пенетрација и може да го зголеми потенцијалот за кулминација преку заден влез. Со дилдото цврсто поставено, ве остава да го контролирате темпото и силата на потиснувањето и движењата на колковите.

Обидете се


Ако редовно фантазирате за сексуален однос со повеќе партнери, би можеле да го одиграте сценариото за време на вашата соло сесија. Наместо да се решите на едно цврсто омилено, закачете две или повеќе од вашите вшмукувачки дилда на ѕидот и префрлете се помеѓу нив. Нашите „Lifelike Lover Suction Dildos“ можат да се пофалат со реални карактеристики, како што се заоблени шахти и тестиси кои ќе додадат допир на реализам во вашата анална авантура.

Направете го уште подобро


Немојте да се залажувате да мислите дека вибрирачките дилда се исклучиво за вагинална пенетрација - тие се исто така сензационално добри кога се користат и анално. Стегачите за клиц или шмукачите за брадавиците се исто така добар начин за стимулирање на тие понадворешни ерогени зони и може да го подобрат вашето возење до земјата на „BigO“.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy