Како да ја користите пумпата за гради

2023-03-21

Кај машките играчки, прашањето како да се зголеми задебелувањето на пенисот има пумпа за пенисот оваа опција. Соодветно, кај женските играчки, имаме и пумпи за гради и пумпи за клиторисот за зголемување на задоволството кај жените. Овој пат ќе воведеме нешто подетално за пумпата за гради.
The boobs pump is similar to the penis pump in function, and the operation method is not complicated.Cover the vacuum cups to the areas intended to be stimulated, and then absorb the air from the chamber through the hose to form a vacuum environment.Promote the concentration of blood flow to the covered parts to achieve the purpose of expansion.The swollen boobs, especially the nipples, become more sensitive, so the excitement is more intense when touched or other stimulation.
За да постигнете подобри резултати, лубрикантот може да се нанесе на градите и на отворот за вакум чаша пред употреба, а вшмукувањето исто така ќе стане посилно. Важно е да бидете внимателни бидејќи влијае на протокот на крв и состојбата на кожата, не користете пумпата долго време.Кога капиларите на површината ќе пукнат, ве молиме веднаш престанете да ги користите.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy